ÇORUM / OSMANCIK - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mrt

Kaybedeni olmayan Asım'ın Nesli Mehmet Akif'i tanıyor Kitap Okuma Yarışması sonuçlandı.Aşağıdaki linkten sonuçlara ulaşabilirsiniz. Katılım sağlayan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Eğlenceli Tarih Milli Şair Mehmet Akif Kitap okuma yarışması 02/03/2024 tarihi saat 10.30 Mehmet Akif ersoy Ortaokulunda yapılacaktır. Salon ve yer numaraları aşağıda belirtilmiştir.

2023 2024 EĞİTİM Öğretim Yılı 2.dönem ders programı belli olmuştur.

Ock

12 Mart İstikal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında Osmancık İlçe geneli İLKOKUL 4. SINIFLAR Kitap Okuma yarışması düzenlecenektir. Ayrıntılı bilgi ve şartname için linke tıklayınız.

Ock

12 Mart İstikal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında Osmancık İlçe geneli Oraokullar arası bilgi yarışması düzenlecenektir. Ayrıntılı bilgi ve şartname için linke tıklayınız.

OKulumuz 1.dönem 2.yazılı sınav tarihleri belli olmuştur.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Okul Aile Birliği ve Veli Toplantısı.

Ekm

Okulumuz 1.dönem 1.yazılı sınavları takvimi belli olmuştur. Tüm öğrencilerimizin takvim doğrultusunda yazılı sınavlara katılmaları gerekmektedir. Başarılar dileriz.

Eyl

11 Eylül 2023 tarihinden itibaren uygulanacak ders programı belli olmuştur. Tüm öğrenci ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederiz.