ÇORUM / OSMANCIK - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğrencileri Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmancık Belediyesi arasında yapılan protokol kapsamında öğrencilerimize tahsis edilen belediye otobüsü ile 11. Çorum Kitap Fuarını gezip kitapları ve yazarları tanıma fırsatı buldular. Katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanına ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda neler oluyor diyerek online okul dergisi çıkarmaya karar verdik.1.sayımıza hepiniz hoş geldiniz :)

Kas

Okulumuz 5.sııf öğrencisi Enes Buğra KEPÜR ilçe geneli yapılan şiir yarışmasında 1. olmuştur. Okul Müdürü Kenan SAYGILI tarafından ödülü verilmiştir. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Okulumuzda LGS tanıtım ders çalışma rehberliği kapsamında veli ve öğrencilerimize toplantı düzenlendi. Okulumuz Psikolojik Danışman ve rehber öğretmeni tarafından veli ve öğrencilere LGS de yapılması gerekenler ders çalışma sistemi hakkında bilgi verildi. LGS de ders öğretmenleri tarafından soru çözerken dikkat etmeleri hususlar hakkında bilgi verildi. Katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Eyl